Vijesti

Samsung predviđa povoljne srednje i velike OLED ekrane 2009./2010.

Samsung OLEDVeliki proizvošači poput Samsunga i Sonyja već intenzivno rade na novi OLED ekranima koje je rijetko tko od nas uživo mogao vidjeti, no na Dalekom Istoku (čitaj: Japanu) proizvodnja ovih tankih i modernih panela već intenzivno traje, stoga i nečudi vijesti da će njihove cijene krajem iduće i početkom 2010. godine biti pristupačne za širi krug korisnika diljem svijeta.

Samsung predviđa da će uspjeti proizvesti 3 milijuna OLED panela u 2009. (dvostruko više od trenutnih kapaciteta), a za 2010. predviđa dvostruko više – čak 6 milijuna. Ovaj trend će omogućiti Samsungu da smanji njihove cijene u 2009. na prihvatljive razine za većinu nas.

Oled

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!