Naslovnica » Vijesti » Amazon ruši cijene pojedinih Blu-ray naslova na $14.95

Amazon ruši cijene pojedinih Blu-ray naslova na $14.95


We Own the Night (Sony) BlurayNakon jučerašnje vijesti o sniženju cijena HD DVD naslova, slijedi još jedno sniženje, no ovoga puta vezano uz Blu-ray medije. Pojedini naslovi na Amazon web stranici su pali na svega 14,95 dolara, što je po današnjem tečaju oko 70 kuna.

 Naslovi po navedenoj cijeni su: Underworld, Hellboy, The Patriot, and Black Hawk Down, dakle neki novi, neki stari, no bez obzira na starost, radi se o naslovima koji su masterirani u fullHD razlučivosti.

Amazon je tokom dana ponudio 50% popust na neke Blu-ray naslove, no u trenucima pisanja ove vijesti ponuda je prestala važiti jer su isti rasprodani.

U nadolazećem tjednu Best Buy dućani će davati popust od 20$ pri kupnji bilo koja dva Blu-ray naslova.

U travnju se očekuje novi val Blu-ray naslova koji će se prodavati po svega 9,95$, a mi se samo možemo nadati sličnim akcijama i jačem promoviranju Blu-ray uređaja i proizvoda u Lijepoj Našoj.

Izvor: PunchJump


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*