Home » Vijesti » DeepDiscount prodaje HD DVD filmove jeftinije od Amazona

DeepDiscount prodaje HD DVD filmove jeftinije od Amazona

Deep Discount logoSamo nekoliko sati nakon što je Amazon presjekao cijene HD DVD naslova popola, DeepDiscount je napravio sličnu akciju uz još malo više rezanja.

Mada su neki vjerovali da cijena ne može pasti niže za filmske naslove koji dolaze u punoj 1080p HD rezoluciji, to se ipak događa, a DeepDiscount trgovina je najbolji primjer. Dobar dio naslova ima cijenu od samo 12.2 dolara što je pod današnjem srednjem tečaju dolara oko 60.4 kune, a to je zbilja povoljna ponuda, čak dvostruko niža od prosječne cijene DVD-a kod nas. Ako pogledamo koji su naslovi najskuplji u Deep Discountu, možemo vidjeti da su to cijele sezone serija, kolekcije filmova i The Best Of kolekcije.

Kako bilo da bilo, želite li jeftino gledati filmove u HD formatu koji propada i za koji uskoro neće biti novih naslova razmislite o ovoj prilici – ili pričekajte jel će tko ponuditi još nižu cijenu u narednim danima :)

DeepDiscount HD DVD offer

About Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

lg-webos-20

LG obećava brži webOS u verziji 2.0

webOS operativni sustav će već iduće godine doživjeti značajna poboljšanja, među kojima je i brzine izvođenja, ...

lg-ifa-2014-header

IFA 2014: LG predstavlja jednu od najvećih kolekcija inovativnih rješenja

LG Electronics (LG) na sajmu IFA, najvećem europskom sajmu potrošačke elektronike koji se održava u ...