Naslovnica » Vijesti » Predsjednik Lionsgate-a očekuje da će se industrija ujediniti oko Blu-ray-a

Predsjednik Lionsgate-a očekuje da će se industrija ujediniti oko Blu-ray-a


Lionsgate StudiosU udarcima koje neprestano dobiva Toshibin HD DVD format evo još jednog – predsjednik Lionsgate studija je rekao da predviđa ujedinjenje industrije oko Sony-jevog Blu-ray-a ovo ljeto.

Navedena misao je uzeta iz sastanka investitora, a nakon koje je uslijedio komentar da bi ujedinjenjem “pod plavu zastavu” HD tržište moglo porasti s 300 milijuna am. dolara iz 2007. na više od jedne milijarde ove godine.

Lionsgate Studios

Ujedinjenje i držanje jednog standarda velika je želja svih kupaca jer nema ništa gore od ulaganja u proizvod “slijepe ulice”, opremu koja će jednog dana postati više manje beskorisna i koju nitko neće htjeti. Industrija danas nikoga ne čeka i nemilosrdno grabi naprijed, a na nama je da odaberemo u koji ćemo čamac sjesti na nadati se da ne plovimo prema velikom vodopadu…

Izvor: EngadgetHD


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*