Home » Vijesti » MadCatz Xbox 360 HDMI kit za konverziju od sada dostupan

MadCatz Xbox 360 HDMI kit za konverziju od sada dostupan

MadCatz HDMI kitTvrtka MadCatz je lansirala na tržište HDMI kit za X-Box 360 konzolu koji omogućava njeno spajanje na HDMI ulaz vašeg TV-a.

Iako ovo neće dati puni signal na vaš zaslon (jer ipak iz konzole izlazi komponentni signal), osloboditi će vas onih nespretnih komponentnih kabela. Cijena adaptera je 90 am. dolara (oko 450 kuna), a kit podržava HDMI 1.3 standard, 1080p, Dolby Digital i DTS, no nije poznato kako će utjecati na kvalitetu signala.

Kako bilo da bilo, oni koji imaju stare konzole ovim kabelom mogu riješiti dio svojih problema, a za nove konzolaše radije preporučam kupnju nove revizije koja posjeduje integrirani HDMI priključak.

Izvor: EngadgetHD 

About Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

playstation4-logo

Sonyjev kratki spot otkriva djelić dizajna novog PlayStationa 4 – sada znamo da će biti crne boje

Sony je prije tri mjeseca službeno najavio PlayStation 4 konzolu, no na predstavljanju nije otkrio ...

logitech-z553-header

Logitech Z553 – novi 2.1 komplet zvučnika jedinstvenog dizajna i kvalitetnog zvuka

Švicarski Logitech, kompanija poznata po inovativnih rješenjima u računalnom upravljanju i raznovrsnim audio/video rješenjima, na ...