Naslovnica » Vijesti » HD DVD ponuda koja se ne odbija

HD DVD ponuda koja se ne odbija


xbox360_hddvdMakar bio na podu, HD DVD i dalje daje žestoke udarce svojem konkurentu. Kako vam zvuči 80 dolara (oko 400 kuna) za X-Box 360 HD DVD reproduktor i 6 HD DVD filmova?

O HD DVD modulu za X-Box 360 možete pročitati u našem HD FAQ-u, a ukratko, radi se o dodatnoj eksternoj jedinici koja čita HD DVD naslove, a na konzolu i računalo se spaja putem USB priključka. Cijena jedinice je bila nešto iznad 200 dolara kada se pojavila na tržištu i do danas je postala najtraženiji dodatak za spomenutu konzolu.

Amazon HD DVD offer

 Teški udarci konkurencije utjecali su na cijenu koja je stalno pada, a danas na Amazon.com-u je dosegna najniže vrijednosti do danas. Ako ste mislili da su 199, 179 ili 129 dolara bile povoljne prilike, onda će vam nova cijena, u koju su uračunata čak šest HD DVD naslova izmamiti onaj “Wow” koji Microsoft toliko često spominje.

Ako ste se ponadali brzo skoknuti na Amazon i osigurati sebi primjerak ili dva imamo loše vijesti – jedinice više nema po toj cijeni i s dodatnim filmovima, tako da se možemo samo nadati kakvoj sličnoj ponudi u bliskoj budućnosti. Sudeći prema dosadašnjoj situaciji, vjerujem da nećemo dugo čekati.

Izvor: EngadgetHD 


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*