Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » PlayStation 3 bijele boje u ponudi

PlayStation 3 bijele boje u ponudi


PlayStation 3 whiteZa sve one koji prihvaćaju samo tehniku u kućištima bijele boje slijedi dobra vijest – trenutno najpovoljniji Blu-ray čitač i igrača konzola nove generacije, PlayStation 3 je od sada dostupan i u keramičkoj bijeloj boji.

Makar mnogi neće razumjeti, postoji dio korisnika koji itekako paze na sklad boja tehničkih uređaja u dnevnoj sobi. Takvi korisnici često odabiru većinu uređaja iz jedne serije jednog proizvođača, čisto da bi izbjegli nesklad koji ih “pika u oči”. Tako vlasnicima bijelih DVD reproduktora, pojačala i HDTV-a crna PS3 konzola nikako nije odgovarala, unatoč tome što za svoju cijenu nudi uistinu mnogo.

PlayStation 3 u bijeloj inačici zadržava sve one dobre i loše karakteristike originalne “crne” konzole. Dakle, osim što na njoj možete igrati nove i stare naslove za plejku, moći ćete pogledati filmske naslove na Blu-ray mediju uz 7.1 zvuk, što je na vrhunskoj opremi pravi užitak.

 PlayStation 3 white

U paketu je inačica s tvrdim diskom od 40 GB, te igra Devil May Cry 4. Trenutno je dostupna samo na japanskom tržištu po cijeni od 425 dolara, no uskoro se očekuje i kod nas.

Valja napomenuti da ljubitelji Sony-jeve prijenosne PlayStation konzole, PSP-a, također od sada mogu kombinirati bijelu odjeću s bijelim PSP-om oko vrata…

PSP white

 

 


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*