Naslovnica » Vijesti » Travel Channel kreće emitirati u HD-u

Travel Channel kreće emitirati u HD-u


Travel Channel screenshotKao što je i prije bilo najavljeno, Travel Channel će krenuti s emitiranjem u prvom kvartalu ove godine. Sretna je to slučajnost – ankete su pokazale da je to jedan od najiščekivanijih HD kanala, a još k tome dolazi i prije najavljenog datuma.

Travel Channel u svojem programu nudi prekrasne reportaže sa svih strana svijeta, a ujedno pomaže svojim savjetima u izboru destinacije za idući godišnji odmor. HD i egzotične lokacije idu ruku pod ruku, a jasnoća HD slike će omogućiti gledatelju da se osjeća kao da je na nekoj od tih lokacija. Ništa ne čudi reklamni slogan: “Neke su stvari namjenjene za HD“, tako da s nestrpljenjem možemo čekati kada će provideri u ovom dijelu svijeta dodati ovaj program u svoju ponudu. Do tada možete uživati u egzotičnim lokacijama, no samo u SD kvaliteti.

Izvor: EngadgetHD


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*